Dogodek #INNOVATE

innovate (1)

Zavod Ypsilon vabi na dogodek CODE.INNOVATE.CONNECT, ki ga organizira skupaj s SAP Slovenija. Projekt je zasnovan v treh delih, mladi od 16 do 30 leta pa se lahko udeležijo enega ali več sklopov dogodka brezplačno.

 

#INNOVATE je projekt v sklopu dogodka Code.Innovate.Connect, kjer mlade spodbujamo k iskanju inovativnih poslovnih rešitev za tri različne izzive s pomočjo mentorjev, ki jim bodo svetovali pri razvoju ideje. Projekt bo potekal od 2. do 11. oktobra 2018 v BTC City Ljubljana, v prostorih ABC Huba v spodnji etaži Emporiuma.

 

Sodelujoči bodo imeli možnost osvojiti izlet v Beograd in glavno nagrado v višini 3500 EUR.

 

Izzivi so naslednji:

  • SMART CITIES (slv. pametna mesta)

Načrtuj mesto, v katerem bi rad živel! S pomočjo tehnologije najdi rešitve za izboljšanje kvalitete življenja ljudi v mestih – za boljšo mobilnost, komunikacijo, čistost, … Možnosti je neskončno, bodi kreativen.

  • SMART VILLAGES (slv. pametno podeželje)

Kako lahko izboljšamo kvaliteto življenja na podeželju in v manjših naseljih? Dosti je govora o pametnih mestih, vendar pa je veliko potenciala tudi zunaj – kako ga izkoristiti?

  • SPORTS DATA

Privabi več gledalcev! Kako lahko dosežemo, da se več športnih navdušencev aktivno vključuje v športe, kot sta nogomet ali košarka? Kako merimo uspeh?

 

#CONNECT je zaključni dogodek celotnega projekta s posebnimi gosti, kjer bodo udeleženci iz petih držav predstavili svoj pitch pred strokovno komisijo, temu pa bo sledilo mreženje.
Dogodek bo 20. oktobra 2018 v Ljubljani.

 

Projekt CODE.INNOVATE.CONNECT je namenjen vsem, ki bi radi:

  • se naučili programiranja,
  • iskali nove business rešitve s pomočjo mentorjev,
  • osvojili digitalna znanja in mehke veščine,
  • spoznali enako misleče posameznike iz petih držav.

 

PRIJAVE IN INFORMACIJE NA: https://cicproject.org/business-challenges-awards/

Recent Posts