Y.business: S finančno neodvisnostjo do zgodnje upokojitve

❗️PRIJAVA 👉🏼http://bit.ly/2U3MUqo

❓Si nikakor ne predstavljate, kako bi lahko privarčevali denar za svoje stanovanje in se ognili visokim najemninam? Se konec meseca nenehno srečujete s prazno denarnico?

❗️Raziskava Zavoda za finančno opismenjevanje je pokazala, da:
➖je le 2% Slovencev sposobnih samostojnega upravljanja z denarjem,
➖le 3 % poznajo osnovna pravila investiranja,
➖in le 6% Slovencev ima osnovno znanje kako se lotiti varčevanja.

Kakšno pa je vaše znanje? Se želite odseliti na svoje, pa nekako ne veste kako vam bo sploh finančno zneslo? Veste kako do kredita in koliko vas bo ta na koncu sploh stal?

Finančno načrtovanje je ključ učinkovitega upravljanje s financami. In zanj si bomo vzeli čas na Y.business delavnici.

✅NA Y.BUSINESS DELAVNICI BOSTE IZVEDELI:
➖za osnovne pojme finančnega sveta – razložene enostavno,
➖kako deluje kredit, kako lizing in obrestne mere,
➖za možnosti naložb (menice, delnice, obveznice, skladi, naložbena zavarovanja…)
➖za smernice pametnega varčevanja in naložb, za 4 stebre finančne varnosti,
➖za trike, ki vam bodo omogočili boljši pregled nad osebnimi financami in njihovim upravljanjem,
➖za preprosta brezplačna orodja za spremljanje izdatkov.

✅KOMU JE Y.BUSINESS DELAVNICA NAMENJENA?
Y.business delavnica je namenjena tistim, ki želite izboljšati svoj finančni položaj in želite, da bo slej ko prej denar delal za vas in ne vi za denar. Kar vas bo ob vestnem načrtovanju in poznavanju financ tudi lahko pripeljalo do finančne neodvisnosti in možne zgodnje upokojitve.

✅KDO BO MENTOR?
Y.business delavnico bosta izvajala ga. Ana in g. Mitja Vezovišek, ki imata skupaj že več kot 36 let izkušenj iz področja osebnih financ.

Združujeta tako teoretično kot praktično znanje, strokovne pojme pa razložita na enostaven način. Praktičen pristop na delavnicah pa je še kako pomemben in dobrodošel pri učinkovitemu predajanju znanja.

Sta avtorja večih knjig (Osebni finančni načrt, Na pomoč! Kako naj ravnam z denarjem?, Anini finančni recepti + v kratkem izide še ena skupna knjiga) ter številnih člankov v medijih.

Zadnja leta aktivno delujeta na področju dviga finančne pismenosti v Sloveniji, saj je to nujno potrebno v kolikor želimo zmanjšati izboljšati finančno stanje posameznikov/družin.

✅KDAJ IN KJE POTEKA Y.BUSINESS DELAVNICA?
Y.business delavnica bo potekala v torek, 16. aprila 2019 med 17. in 19. uro v učilnici ABC Hub-a (spodnja etaža Emporiuma, Letališka cesta 3, BTC City Ljubljana).

✅NOVO! MREŽENJE PRED DELAVNICO
Pred delavnico smo uvedli tudi kratko mreženje, kjer se boste imeli vsi udeleženci priliko spoznati, z namenom da navežete nova poznanstva. Pričnemo ob 16.45 uri. Vabljeni!