Y.business: Uporabnost NLP tehnik v poslovnem svetu

❗️UDELEŽBA JE BREZPLAČNA❗️
❗️PRIJAVA 👉🏼http://bit.ly/2SRNYMO

❓Od česa je odvisen uspeh v naši karieri, financah, odnosih, zdravju, komunikaciji, osebna rast? Kaj nas motivira da naredimo več in kaj nas blokira? Vse je odvisno od načina kako razmišljamo, kako si stvari predstavljamo, kaj si rečemo in kako jih začutimo.

👉🏼Te delavnice se udeležite samo, če si želite spoznati eno najbolj kontroverznih tehnologij, ki je v zadnjih 30 letih pretresla poslovni svet, svet marketinga, politike in področje osebnostne rasti – Nevro Lingvistično Programiranje.

❗️Spoznali boste izredno učinkovit model – kako komunicirate sami s seboj in kje lahko to znanje uporabite zase, za svoj posel, za svojo družino. Kako s tem znanjem prepoznati in odpraviti blokade ali motivirati sebe ali druge.

Da bodo premagali ovire ki jim preprečujejo, da bi izkoristili svoj potencial.

✅NA Y.BUSINESS DELAVNICI BOSTE IZVEDELI:
➖Izredno učinkovit NLP Model komunikacije
➖Kje ta model lahko uporabite v poslovnem svetu (prodaja, pogajanja, vodenje…)
➖Kako ga uporabiti zase (za motivacijo, za odpravo blokad, za samozavest)
➖In še mogo več!

✅KOMU JE Y.BUSINESS DELAVNICA NAMENJENA?
Delavnica je namenjena vsem, ki si želite:
➖bolje izkoristiti svoj potencial v poslu in v osebnem življenju,
➖prepoznati blokade, ki vam preprečujejo doseči uspeh,
➖bolje komunicirati, da bodo vaše stranke in poslovni partnerji lažje prepoznali vaše kvalitete,
➖spoznati kako razmišljamo in s tem bolje spoznati sebe in kako delujejo drugi, z namenom, da boste lahko z njimi bolje sodelovali,
se izogibali konfliktom in bili bolj učinkoviti na sestankih.

✅KDO BO MENTOR?
Predaval bo g. Gregor Završnik iz Zavoda Otijum, NLP trener in Coach, ki je avtor več programov za osebnostno rast in komunikacijo tako v osebnem kot tudi poslovnem svetu. Na področju NLP-ja se že več kot 12 let stalno izobražuje doma in v tujini ter je eden izmed redkih evropskih NLP trenerjev, ki je del skupine asistentov sokreatorja NLP, Richarda Bandlerja.

Poleg sodelovanja z večimi podjetji, je bodočim podjetnikom predaval tudi na programu Yes Start in na IBSS (International Business Summer School).

Ker verjame, da se v stanju ko se najbolj zabavamo tudi največ naučimo, je njegova pozitivna naravnanost, je na treningih vedno tista, zaradi katere jih udeleženci zapustijo dobre volje in z nečim kar lahko takoj uporabijo.

✅KDAJ IN KJE POTEKA Y.BUSINESS DELAVNICA?
Y.business delavnica bo potekala v četrtek, 28. februarja 2019 med 18. in 21. uro v učilnici ABC Hub-a (spodnja etaža Emporiuma, Letališka cesta 3, BTC City Ljubljana).

❗️UDELEŽBA JE BREZPLAČNA❗️

Prijavljeni udeleženci boste dan pred delavnico prejeli tudi kratek opomnik in navodila za dostop do lokacije.

❗️PRIJAVA 👉🏼http://bit.ly/2SRNYMO